BİLGİ & SİPARİŞ HATTI 0 532 318 32 23
TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ
SORGUSUZ İADE & DEĞİŞİM
KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı
Resmi büyük boy görebilmek için üzerine tıklayınız.
KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı 1KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı 2KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı 3KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı 4KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı 5KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı 6KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı 7KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı 8KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı 9

KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı

KKB Gizli Topuklu Boy Uzatan Kahverengi Spor Ayakkabı

5 Bu ürün 0 kez incelendi.
2,900.00 TL
En geç 29 Nisan Pazartesi tarihinde kargoda
Hızlı Kargo
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Ürün Malzeme Detayları Ürün BilgileriYorumlarSoru ve Cevap
RenkKahve
Topuk Yüksekliği7 cm, 9 cm, 5 Cm, 6 Cm, 8 Cm
Saya MalzemesiHakiki Deri
Alt TabanPoliüretan
Bağlama ŞekliBağcıklı
İç AstarTekstil

Ürünlerimiz, kendi üretim tesisimizde özel siparişler üzerine hazırlanmakta olup, ayak ölçülerinize uygun olarak özel ayakkabılar üretilmektedir.

Lütfen normalde kullandığınız ayakkabı numaranızı belirterek sipariş veriniz.

Üretim sürecimizde kullanılan özel hakiki kahverengi deri malzeme, el yapımı, rahat, hafif ve dayanıklıdır. Kaymaz, sıcak-soğuk geçirmez özellikte olan ayakkabılarımız, thermo+neolit tabanlı ve gizli topuklu olup, +9 cm boy uzatma özelliğine sahiptir.

İç tabanımız poliüretan malzemeden üretilmiş olup, ortopedik bir yapıya sahiptir. Sağlıklı hammaddeler kullanılarak üretilen ayakkabılarımızın gizli topuk özelliği, dışarıdan bakıldığında normal bir ayakkabı gibi görünmesini sağlar. İlk kez kullanacak müşterilerimiz için;ayakkabılarımıza alışmak için 2 veya 3 gün süre gerekebilir, ancak sonrasında konforlarından vazgeçemeyeceksiniz.

Özel el yapımı boy uzatan ayakkabılarımızla +5, +6, +7, +8 ve +9 cm'e kadar uzama sağlayabilirsiniz. Ayakkabı modellerimizin ayak sağlığını olumsuz etkilemediği, uzmanlar tarafından kanıtlanmıştır.

Müşteri memnuniyeti, kaliteli ürün, hizmet ve etkili iletişim, işimizin öncelikli unsurlarıdır. Sevgili müşteri, satın aldığınız ayakkabının AZO testi ile cilt kanserine neden olabilecek herhangi bir kanserojen madde içermediği belgelenmiştir. Sağlığınız için lütfen bundan sonra yapacağınız tüm alışverişlerinizde AZO testinden geçmiş, kanserojen madde içermeyen ürünleri tercih etmeye özen gösteriniz.

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan siz olun..
Ürünle ilgili daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?